diumenge, 21 de maig del 2017

Dos futurs integradors socials participen en "Fem el camí al teu costat"

Els dos futurs integradors, la Cris i el Gerard, a punt d'iniciar la caminada fins al monestir de Montserrat per a sumar-se a la campanya.

Què és "Fem el camí al teu costat" i com va sorgir?

Una colla de Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Central que, amb la intenció d’aportar alguna cosa més que el servei diari al ciutadà, van engegar la iniciativa de col·laborar activament en la lluita contra el càncer. Dissortadament, aquesta malaltia afecta a tothom de manera directa o indirecta, ja sigui al mateix cos de Mossos o a qualsevol altre col·lectiu o àmbit familiar. Aquesta iniciativa es va materialitzar en una caminada solidària que fem cada any des de la comissaria dels Mossos de Manresa fins a Montserrat.




En aquest primer grup s’hi ha anat sumant persones de diferents àmbits, des de personal del món de la salut, empresaris, botiguers i gent anònima que han aportat la seva empenta, idees i treball, per fer d’aquesta iniciativa un punt de confluència d’interessos, sentiments, emocions i generositat. Això ha fet que es traduís en un gran acte solidari envers els malalts de càncer, el seu entorn i a tots aquells que d’alguna manera o altra s’enfronten a aquesta malaltia.

Per a més informació, clica en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada