divendres, 3 de novembre del 2017

Avui hem engrescat als infants del Col·legi Sant Josep de Navàs a participar en el Consell Municipal d'Infants














Avui, divendres dia 3 de novembre, alumnes dels dos cursos del CFGS d'Integració Social de l'EDN hem anat al Col·legi Sant Josep de Navàs per tal d'animar als infants de 5è i 6è de primària a participar del Consell Municipal d'Infants del poble.
Hem preparat tot d'activitats cooperatives per reflectir la importància de treballar plegats, de sentir-nos un sent un col·lectiu. Cal dir que tots els nens i nenes han participat amb un enorme entusiasme i mostrant unes ganes de fer les coses bé, de treballar en equip, de disfrutar del moment... immenses.
Creiem que el missatge ha arribat i ja només cal que a nivell de classe escullin els representants que portaran la seva veu i aportacions al consistori.
Moltes gràcies a la direcció del centre, l'equip de mestres i, especialment, a tots els infants del cicle superior de primària per com ens han acollit, com hem pogut gaudir i com hem sentit el seu agraïment pel temps i esforços que hem fet per tirar endavant aquesta jornada. Felicitats per una tasca tan ben feta a nivell de col·legi !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada